top of page

TEKENTUIG

TEKENTUIG is het nieuwe project van DOP platform. Opgestart in 2017 als een atelier modeltekenen. Nu uitgebreid tot diverse tekenateliers voor verschillende leeftijden op verschillende locaties in Antwerpen. Met tekentuig willen we plaatsen aanbieden waar je gezellig in groep kan tekenen. Bij ons moet je niet goed kunnen tekenen, als je graag tekent of als je wil ontdekken of tekenen iets voor jou is, dan ben je bij tekentuig op het juiste adres. 

Modeltekenen

Beginners en experts kunnen plaatsnemen aan de tafels in Hypermobiel voor een avond modeltekenen. Je wordt begeleid door talentvolle illustratoren.

meer info kan je ook vinden op facebook.

max. aantal personen= 15

leeftijd: +16

Basistekenen

In dit atelier leer je te tekenen, materialen gebruiken, technieken en tips van tekenaars in het vak. Voor beginners en voor mensen die wat tips kunnen gebruiken. Een goede oefening voor iedereen die wil toewerken naar illustratie / striptekenen / schilderen / modeltekenen/ waarnemingstekenen.

meer info kan je ook vinden op facebook.

max. aantal personen= 15

leeftijd: alle leeftijden

Tekentheater

Performance en theater met korte pauzes voor onze tekenaars. We tekenenen deze keer een model (met kleren) en letten op emotie, houding en situatie. We schetsen soms snel en soms krijgen we voldoende de tijd.

Tijdens het tekenen kunnen we ook nog genieten van de performance.

max. aantal personen: 15

leeftijd: +16

Kinder teken atelier

Samen met een toffe begeleider krijgt je kind alle tips mee om op te klimmen naar het tekenen van strips. We werken met verschillende thema's waarbij de jonge deelnemer niet eindigen met een stripverhaal, maar met wat meer inzicht en tekentalent. Onze begeleiders maken er vooral een gezellige dag van.

Bekijk op facebook wanneer onze volgende ateliers doorgaan

max. aantal personen = 15

leeftijd: 7 - 13

D.I.Y Portrettekenen

Wees zelf het model als de tekenaar. We tekenen elkaars portret in een rustige sfeer. geen begeleiding, maar wel aanmoediging door ons om goed te experimenteren. Het lijkt moeilijk (en is ook moeilijk), maar bij ons kan je het alvast proberen en oefenen.

max. aantal personen: 15

leeftijd: +16

Op maat

Met tekentuig bieden we ook ateliers aan op maat. 
tekenateliers van 1 avond, tot enkele dagen voor verenigingen of particulieren het is allemaal mogelijk.

Neem met ons contact op,

vermeld je wensen, de leeftijd van de deelnemers en de gewenste locatie. zo kunnen we een offerte op maakt maken.

Contact: tekentuig@dopplatform.be

TEKENTUIG is altijd met begeleiding. We hebben vier geweldige kunstenaars / illustratoren die afwisselend klaar staan om je te helpen. Ze hebben heel wat tips voor wie graag tips wil en tekenen ook gezellig mee. We zijn trots op onze 4 begeleiders:  Mila Van Goethem (mede-oprichtster), Koen Aelterman, Nola Cammu, Siglinde Bossuwé .

VOLG ONS OP FACEBOOK

  • Facebook - Black Circle
met de steun van district Borgerhout
logo-borgerhout.jpg
bottom of page