top of page
ONE ARMED MAN​
One Armed Man is een expositie/kunstfestival van DOP platform dat diverse nationale kunstenaars met elkaar verbindt rond een thema. Telkens andere kunstenaars (die zich aanmelden met onze "open call"), een andere locatie en een nieuw nummer van One Armed Man magazine, waar al de kunstenaars die deelnemen in verschijnen. Met elke nieuwe editie is er voor elke kunstenaar een nieuwe kans om deel te nemen.

In 2016 heeft de organisatie DOP platform: Ine Pieters (performance), Sofie Jaspers (fotografie) & Jens Dawn (grafisch ontwerp) beslist om momenteel geen nieuwe One Armed Man te plannen. Sofie, Ine & Jens werkten hier heel het jaar onbezoldigd aan tijdens al onze vrije uren en dit om de liefde voor kunst te delen. We zijn dankbaar voor al de steun die we hebben gekregen maar One Armed Man is een tijdrovend project. Tijd die we nodig hebben om ook met onze kunsten bezig te zijn en andere projecten uit te werken.

We weten dat een expositie zoals One Armed Man nog altijd nodig is. DOP platform blijft een platform voor de kunsten en hiervoor hebben we een vaste locatie in Borgerhout opgestart: HYPERMOBIEL.

 

We hopen dat jullie ons blijven steunen en massaal naar onze evenementen blijven komen. Zo steunen jullie de kunstenaar en ook DOP platform.

 

OPRICHTERS:

Jens Dawn, Sofie Jaspers, Ine Pieters

 

CONTACT:

info@dopplatform.be

dopplatform
Appelstraat 27a

2140 Borgerhout

bottom of page